Het gezicht achter HaagReflex

Ik ben Liesbeth Schutte, getrouwd en moeder van 3 volwassen kinderen. In 1988 ben ik afgestudeerd als verloskundige en heb jarenlang gewerkt bij Verloskundigenpraktijk Tara in Den Haag. Vanaf 2004 ben ik werkzaam als verloskundig echoscopist. In juli 2009 heb ik de 4-jarige opleiding tot voetreflexzonetherapeut bij de HAN (www.hanrzt.nl) afgerond en ben gestart met een eigen praktijk.

Voor mij is het bijzonder om het technische van het vak te kunnen combineren met de sociale kant en daarbij te blijven nadenken over de beste aanpak. Ik ben zeer enthousiast over de mogelijkheden van voetreflexzonetherapie en zelf steeds weer verrast over de, vaak bijzondere, resultaten. Het is fijn om te zien dat het mensen zo goed doet.

Ik ben be√ędigd licentielid van de beroepsvereniging VNRT (www.vnrt.nl)